PIZZERIE & RESTAURANT

BELLA CÂMPINA

Vă așteptăm la Pizzerie & Restaurant Bella Câmpina pentru o experiență culinară cu adevărat memorabilă. Produse din surse locale gătite cu imaginație și pasiune.

Bella Câmpina a fost fondată în 2007 de un grup de oameni pasionați, cu un mare interes pentru mâncare, ingrediente, călătorii și origini.

Bella Câmpina este un loc de contemplare, întâlniri familiale, degustări culinare și voie bună. iar echipa Restaurantului Bella  lucrează cu energie și imaginație pentru a-și exprima viziunea prin atmosfera și bucatele create aici.

Echipa Bella Câmpina își propune să aducă creativitate și flexibilitate în exprimarea bucătăriei din Prahova.

Majoritatea ingredientelor sunt aduse de la fermieri locali aflați într-o relație strânsă cu bucătarii, îmbinându-se cu imaginația și iscusința acestora, creând mâncăruri delicioase, care să satisfacă apetitul și exigențele tuturor clienților.

Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar și, pentru ca oricine să se poată bucura de experiența Bella Câmpina, am creat și un meniu de prânz foarte accesibil.

Restaurantul nostru este deschis pentru mic-dejun, prânz și cină, și oferă și serviciu de livrare sau de ridicare al comenzilor. Preparatele noastre pot fi consumate într-o ambianță foarte plăcută în interiorul restaurantului sau pe terasă.

PIZZERIE & RESTAURANT

BELLA CÂMPINA

De ce să alegi Restaurant & Pizzerie Bella Câmpina?

Secretul mâncării pregătite la Bella Câmpina

Secretul pizzei noastre este amestecul de făini speciale, lăsate la dospit mai mult de 48 ore pentru ca aluatul să devină pufos în interior și crocant la exterior, împreună cu ingredientele de cea mai bună calitate.

cherry-tomato
Materiile prime sunt alese și preparate cu mare rigurozitate și atenție

Zeci de retete diferite de paste, pizza, carne, delicii marine, salate servite cu focaccia si delicioasele deserturi, precum și specialități surpriză. Preocuparea noastră este de a alege produsele care povestesc cel mai mult despre gastronomie, despre tradiții și despre gusturi autentice păstrate. De aceea vei găsi în meniul nostru nu doar preparate renumite, dar și feluri de mâncare inovative, care îți vor pune simțurile la încercare și te vor surprinde în mod plăcut.

Descoperiți o selecție variată de vinuri în restaurantul nostru.

Am selectat vinuri certificate biologic, unele faimoase, altele probabil necunoscute pentru mulți, dar care reprezintă rezultatul muncii vinificatorilor cu tradiție din renumite regiuni viticole. Fiecare vin este povestea unor oameni, a unor teritorii dezvăluite, este echilibrul perfect dintre om, timp și natură.

Galerie Foto

AI DE ORGANIZAT UN EVENIMENT

PRIVAT SAU CORPORATE?

Pizzerie & Restaurant Bella Câmpina oferă servicii complete de catering și organizare evenimente. Asigurăm logistica necesară oricărui tip de eveniment, petreceri corporate, evenimente mondene, conferințe, lansări de produs, nunți, botezuri sau aniversări. Echipa noastră dinamică, anii de experiență în domeniu, precum și certificatele dobândite, ne recomandă ca parteneri de încredere în organizarea evenimentelor de succes.