AI DE ORGANIZAT UN EVENIMENT

PRIVAT SAU CORPORATE?

Pizzerie & Restaurant Bella Câmpina oferă servicii complete de catering și organizare evenimente. Asigurăm logistica necesară oricărui tip de eveniment, petreceri corporate, evenimente mondene, conferințe, lansări de produs, nunți, botezuri sau aniversări. Echipa noastră dinamică, anii de experiență în domeniu, precum și certificatele dobândite, ne recomandă ca parteneri de încredere în organizarea evenimentelor de succes.

Vă așteptăm la Pizzerie & Restaurant Bella Câmpina pentru o experiență culinară cu adevărat memorabilă. Produse din surse locale gătite cu imaginație și pasiune.

Catering Evenimente Corporate

De la petreceri de amploare, trade-show-uri si lansari de produs, la evenimente de team building si intalniri de afaceri intime, lucram in mod regulat cu companii mari si mici din zona. Evenimentele noastre de team building au devenit favoritele companiilor cu care colaboram oferind servicii de calitate.

Catering Nunti, Botezuri

Imbinand in mod inedit meniuri personalizate si prezentari rafinate, intelegem modul in care detaliile lucreaza impreuna armonios, pentru a crea experinte memorabile pentru tine si invitatii tai. Imbratisam privilegiul da a va ajuta in cele mai importante evenimente ale vietii cu servicii de catering de calitate.

Catering Evenimente Speciale

Suntem aici pentru tine. In calitate de ghizi culinari si experti consilieri, vom orchestra orice eveniment special, aniversare, zi de nastere, petrecere privata sau gala de afaceri. Fie bufet suedez, cina cu servire la masa, sau receptie, creativitatea si gustul rafinat vor transmite excelenta. Seriviciile noastre de 5 stele sunt disponibile in Prahova si judetele invecinate.

Galerie Foto Catering Evenimente